Over J’s

Waarom ik J’s Granola ben begonnen?


Ik vond ontbijtgranen altijd al de fijnste manier om mijn dag te beginnen, maar kon nergens een product vinden dat echt lekker én vooral gezond was. Alle ontbijtgranen in de supermarkt zitten vaak vol kunstmatige toevoegingen en te veel suikers.
Tijd om daar wat aan te doen dus. Zo besloot ik om zelf een granola te maken die gezond, super lekker en 100% natuurlijk is. Al snel deelde ik die met familie en vrienden. En zij waren zo enthousiast, dat ik januari 2019 besloot mijn eigen home made granola’s op de markt te brengen.

 

Nog even waarom ik zo hartstochtelijk ben over mijn producten:

  • De mix van haver- of speltvlokken gemengd met biologische noten, pitten en zaden, die ik mix met kokosolie en heerlijke kruiden om ze tenslotte te bakken tot krokante granola. Met mijn granola houd je het makkelijk vol tot aan de lunch!

 

  • Elke granola heeft zijn eigen unieke smaak. Steeds huisgemaakt met liefde, geduld en op basis van mijn een eigen recept waarvan alle ingrediënten biologisch zijn. Zo maak ik J’s Granola lekker, maar met veel minder tot geen toegevoegde suikers!

 

  • En als je dan toch zoet wilt, voeg het zelf toe in de vorm van vers fruit, gedroogde vruchten of een natuurlijke zoetstof. Of kies voor de "Pecan Passion" van J’s met een biologisch natuurlijk zoetmiddel ‘ahornsiroop’. Deze siroop komt van een plant en bevat tevens belangrijke mineralen en vitamines (calcium, zink, ijzer, mangaan, kalium). Vegetariërs en veganisten just love it!

 

  • Ik ben bewust van mens en natuur en doe mijn uiterste best daar rekening mee te houden. Daarom gebruik ik alleen biologische ingrediënten voor J’s Granola en zoveel mogelijk gerecycled en recyclebaar materiaal voor de verpakkingen. De dozen van J’s Granola die per post worden verzonden zijn van karton en kunnen bij het oud papier.

 

Probeer jij J’s Granola’s ook eens? Hopelijk ervaar je dan ook het ‘J's Granola momentje’ dat je niet meer wilt missen.

 

 

Smakelijk!
X
Jennifer